Cieľom projektu je efektívna medzinárodná spolupráca medzi Tureckom, Slovenskom a Rumunskom.
Žiaci sa budú zaoberať problemetikou zdravého životného prostredia a jeho ochranou. Výchova žiakov k ochrane životného prostredia.

The project aims to effective international cooperation between Turkey, the Slovak Republic and Romania. Students will address problemetikou healthy environment and its protection. Training students to environmental protection.





sobota 26. marca 2011

Čistička vody - Water Purifier




On the occasion of World Water Day, we visited a water treatment plant.
Pri príležitosti svetového dňa vody sme navštívili čističku vody.

22. March - World Water Day

22. March - World Water Day
World Water Day was declared in 1992 the UN General Assembly in Rio de Janeiro (Brazil). On this basis, all UN member countries invited to this day addressing activities that are directed towards promoting awareness about the importance of water not only for human beings and ecosystems, but also for social and economic advancement of the country. This day serves to remind you of how water is important to us and to realize that we protect nature and preserve for future generations.

22. marec - Svetový deň vody
Svetový deň vody bol vyhlásený v roku 1992 na Valnom zhromaždení OSN v Riu de Janeiro (Brazília). Na základe toho boli všetky členské krajiny OSN vyzvané, aby sa v tento deň venovali aktivitám, ktoré majú smerovať k podpore informovanosti verejnosti o význame vody nielen pre ľudské bytosti a ekosystémy, ale rovnako aj pre sociálnu a ekonomickú vyspelosť krajiny. Tento deň slúži na pripomenutie toho, ako je voda pre nás dôležitá a na uvedomenie si , že prírodu máme chrániť a uchovávať aj pre ďalšie generácie.